tisdag, januari 07, 2014

Gott Nytt 2014!

 2013 är över. Hela hösten och resten av året blev det mycket arbete med min mor och hennes nya lägenhet på vårdboendet. Nu är det praktiskt taget över och jag har tid att skriva lite sporadiskt på bloggen. Om jag behövt tröst kunde jag gå till Rönneholmsparken och Nappaträdet som står i full blom.

En dålig bild från nyårsafton. Marianne arbetade alla helgdagarna från jul till och med trettondagen så det blev stillsamt firande av de röda dagarna.

 Vårt minsta barnbarn har varit gäst hos oss några gånger den senaste tiden. Här ser ni honom i nya kläder han fått i julklapp.

Det blir mycket bussåkande (som han gillar skarpt) och fågelmatande när han är hos oss.

 Med det större barnbarnet var det operabesök i form av Tusen och en natt. Operan var mycket fantasifull och uppsatt som familjeföreställning. Rekommenderas varmt! Efter operan blev det restaurangbesök på Los Arcos, en mexikansk sådan.

 En stor starköl...

Paraplyboken vid Malmö Opera. Samt ett barnbarn!Fiskrestaurangen Johan P öppnar snart på Hjulhamnsgatan, den ska vi besöka under det nya året.

Även nya Pers Krog, nära Turbinen, öppnar förhoppningsvis snart. Men först och främst; vi ska till Gran Canaria och Las Palmas 10-17 januari. Oj, vad det ska bli skönt att uppleva sommar och bara kunna koppla av. Nästa blogginlägg blir därifrån!

Inga kommentarer: