lördag, juni 16, 2007

Malmöhus slott 2

Så här visar yngsta barnbarnet sin uppskattning av museets akvarium.

Malmöhus slott 1

Som tidigare sagt; yngsta barnbarnet gillar fiskar. Vi tillbringade den regniga lördagen på Malmö museum. Yngsta barnbarnet var i högform och tyckte allt var roligt. På kvällen bjöd Inger på god middag och tillsammans tittade vi på några gamla videofilmer från Söderhavet och Turkiet. Tack för en trevlig kväll Inger!

Uppdateringar...

Denna regniga dag har jag lagt in några nya videos. Se sista inlägget från solförmörkelsen i Turkiet 29 mars 2006.

hemsidan finns två nya videos från Söderhavet.

Jag återkommer på söndag kväll med rapport från konserten med Solstollarna på Victoriateatern som vi ska gå på 14.00.

fredag, juni 15, 2007

Grattis Diana!

Min äldsta dotter Diana har idag tagit sin socionomexamen. Det har varit hårt arbete i motvind men nu är segern här. Grattis från mig, Marianne, Lotta, Christian, Inger, Gun samt många andra. Bilderna ovan har några år på nacken och väcker många minnen till livs. Om jag inte riktigt hade möjlighet att ställa upp för dig förr hoppas jag har tagit igen det efter år 1987. Lycka till i framtiden önskar din pappa!

torsdag, juni 14, 2007

Besök

Cykla är väl roligt men yngsta barnbarnet är inte lika imponerad av cykelhjälmen, dessutom är det läggedags och han är trött efter vardagens arbete.


Lotta och yngsta barnbarnet kom på besök. Vi hann och sjunga och spela lite gitarr samt dricka en kopp kaffe. Yngsta barnbarnet hann också arbeta lite i form av att öppna och stänga dörrar i vår bokhylla. Bra jobbat!

onsdag, juni 13, 2007

På gården med yngsta barnbarnet

Vi träffade yngsta barnbarnet en stund i går kväll. Det var mycket som intresserade honom; helikoptrar, måsar, mormor samt böckerna. Några fler videos finns på hemsidan.

Mitt knä är fortfarande besvärligt men tack vare att jag vilar är det något bättre. Jag har också fått förtur på magnetröntgen så det blir inom 3-4 veckor. Nu har jag tid att läsa och har bl.a. lustläs boken om Kiribati. Vill du följa planeringen kan du titta på resebloggen.


Yngsta barnbarnet kan gå!Men det känns ändå bra att hålla pappa i handen!

måndag, juni 11, 2007


Huset där vi bor. I förgrunden kvarterskrogen.


söndag, juni 10, 2007Gamla Orangeriet


Byggnaden i Folkets Park var bekant; det gamla Orangeriet från Bo01 har flyttats hit och heter numera Cubacafe. Visserligen ingen varm mat före 17.00 men i värmen gick det lika bra med en sallad.

Folkets Park


Gun var mycket trött, kanske på grund av flyttning och alla nya intryck. Vi hade i alla fall några sköna timmar i sommarvärmen.

En darrig videosnutt!

Fest i Lagunen
Många från media ville intervjua
Det var många som mötte upp i hamnenPunktligt klockan 12.00 kom Wild Rose till Lagunens småbåtshamn

Jag spanar efter Wild Rose strax före 12.00