lördag, september 24, 2022

En gigantisk tomat!

Från Lottas trädgård kommer denna jätte. Anabola steroider?

fredag, september 23, 2022

Status på renoveringen av Kronprinsen

Som väl är är våra lägenheter klara och det är nu köpcentrat och de yttre miljöerna som byggs om. Det är ett omfattande arbete som blir helt klart först 2024, lagom till Kronprinsens 60-års jubileum.

Fågelbacksgatan utanför läkargruppen.

Här växer den nya infarten till garaget fram.

Fågelbacksgatan

Här, längs Mariedalsvägen, ska det bli ett mattorg med uterestauranger, träd och buskar, svårt att tro när man ser det nu..

Så här är det tänkt.


Detta är ingången till Hemköp och vår trappa. Det krävs mycket fantasi för att förstå hur fint det ska bli här så småningom.

Och så här ska det bli!


Hisshallen utanför vår lägenhet.

Så här ska det se ut när det är färdigt. Bilden är tagen på de nedre våningarna, som tidigare var kontor på våning 2-6 och nu är färdiga nya lägenheter. 

Bild tagen rakt ner från vår balkong mot gården.

Höstdagjämning men fint väder

Trots det är det skönt med en ny varm jacka. Tiden bara rinner iväg och det har inte skrivits mycket på bloggen sista tiden. Det har faktiskt inte hänt så mycket att skriva om. Renoveringen av Kronprinsen fortsätter med buller och bång, i slutet på oktober ska en del av det gamla köpcentrat öppna och Hemköp, Systembolaget samt apoteket flyttar dit in. Vi är ganska trötta på allt stök nu men det blir säkert väldigt fint när det är klart. Vi ser fram emot att Kronprinskvarteret återfår sin forna glans, bättre och centralare ”äldreboende” kan man inte ha.