lördag, juli 07, 2007

Samoa

Idag har jag uppdaterat hemsidan med några videosnuttar från Samoa. Du hittar dem här.
Samoa är väldigt tradionellt och imponeras inte speciellt mycket av andra kulturer. Det som gäller här är fa´ a samoa, dvs på samoanskt vis. Familjen Olsson ( dvs Lotta, Christian och yngsta barnbarnet) kom hem i dag efter en veckas vistelse i Småland. I morgon ska vi träffa dem och återkommer då med lite bilder.

onsdag, juli 04, 2007

Lilla Torg med Diana


Trots dystra väderleksprognoser var det härligt sommarväder på Lilla Torg. Diana ska snart börja semester och skall då tillsammans med sin pojkvän iväg med husvagnen.
tisdag, juli 03, 2007

Bilder från förr

Idag har jag inte mycket att berätta så jag hänvisar i stället till en liten uppdatering på sidan med gamla bilder.

måndag, juli 02, 2007

I kylen


Här är dom väl förpackade godbitarna. Den uppmärksamme ser även en dansk ölburk som står och väntar på Ola Ström, en väldigt speciell burk som lätt förvandlar folk till Ullabella!

Vårt hem luktar illa!

Ja, i alla fall köket. Nu är det inte så att vi brister i städningen eller den personliga hygienen, nej, vi handlade ett antal danska ostar i Dragør; Danbo Luxus och stark Havarti. Trots lukten är dom väldigt goda, kanske också för att det var vädigt länge sen sist.

Samtidigt drar jag mig till minnes en historia från Lottas barndom, i skolan hade dom ett utbyte mellan en svensk och en dansk skolklass. De enskilda eleverna fick besöka varandras hem. Lotta kom hem med nya erfarenheter, hennes danske kollega hade föräldrar som drev ostaffär och enligt Lotta var det verkligen påtagligt i hemmet.

söndag, juli 01, 2007

Mer Dragør
Blev så inspirerad av gårdagens besök i Danmark att jag inte kan låta bli att publicera ett faksimil från tidningen Arbetet. Vi var där, på sista turen med m/s Scania 28 oktober 1999!! Klicka på bilderna för att se dem större.