lördag, december 02, 2006

Promenad


Vi var ute och gick en lång runda och den lille mannen sov hela tiden.

Barnvakt


Herr KO tillbringade några timmar hos oss.

fredag, december 01, 2006

Kul kväll


På tordagskvällen var jag och Leif hembjudna till en gammal arbetskamrat. Efter 30 år har man en hel del att prata om! God mat och dryck! Och en sådan fräck etagelägenhet!

De senaste två dagarna har jag haft tekniska problem med bloggen. Jag har inte kunnat skicka bilder direkt från telefonen. Hoppas kunna lösa det i helgen.

onsdag, november 29, 2006

Onsdag morgon

Här sitter jag på mitt arbete och konstaterar att det bara är 17 dagar kvar att arbeta före semestern. Tänk så fort ett år går! Man säger att tiden går fortare ju äldre man bli.

Naturligtvis!
För en tvååring är ett år hälften av livet man levt. För mig är ett år bara 1/55 av det. Det är ju ren och enkel matematik...allting är ju relativt!

I morgon skall jag träffa tre gamla arbetskamrater som jag lärde känna i början på 70-talet. En av dem blev min bäste vän. Nummer två, som initierat träffen, har jag träffat sporadiskt men vem är den tredje?

Spännande!

tisdag, november 28, 2006

En bekant gris?


Denna gris bor nästan granne med oss, närmare bestämt på Vilebovägen i en villa. Jag misstänker att det är samma gris som för några år sedan kunde ses i Rörsjöparken. Han/hon verkar väldigt nyfiken och glad då den vallas av matte.

måndag, november 27, 2006

Tävling

Rösta på mina bilder i fototävlingen! Klicka på "fototävling" bland länkarna.
Ni kan söka mina bilder på mitt namn. (Stefan)

Eller tävla själv....

Pølse med brød


En snabb och billig lunch idag