fredag, september 22, 2017

Höstdagjämning

 Marianne i Kungsparken, framför oss väntar värme och högtryck enligt danska DMI, uppemot tjugo grader i början på nästa vecka. Man bugar och tackar och hoppas prognoserna stämmer!

Så blir det lite reklam! Jag hade repat ett av mina glas i glasögonen och gick till min optiker. Där ville man ha cirka 4000 för ett glasbyte. Jag letade runt på nätet och fann Renoptik som ville ha 1100 kr för byte av bägge glasen! Sagt och gjort, jag skickade in bågarna och mitt glasögonrecept. Det tog två veckar och idag kom de med posten. Helt perfekta, här ska jag handla i fortsättningen! Min gamle optiker har mist en kund... 😁🤓😎

tisdag, september 19, 2017

Nedräkning...

Nu har vi satt upp ett måttband och i dag klipptes första dagen, allt enligt gammal tradition för våra Söderhavsresor. Det var 10 år sedan sist, nu är det 150 days left.

söndag, september 17, 2017

Kalas för yngsta barnbarnet

Hans mamma och farmor tillverkar alltid fantastiska tårtor till barnens kalas. Frågan är väl om inte mamma gjort den mest kreativa någonsin i år; en fiskmåstårta! Förresten får jag väl sluta kalla honom lillgrabben nu, han går ju i skolan och fyllde ju faktiskt sju år!

Här provsmakas en fiskmås

 Han uppskattade att vara i centrum och blev väldigt glad när vi sjöng för honom. Presenterna var många, från oss blev det mest kläder.