torsdag, november 19, 2020

Vår eminenta utsikt

Idag mår jag lite bättre! På bilden ser ni vår begränsade utsikt sedan man stängt av vår balkong pga fasadrenoveringen. Under våren får vi alltså ny fasad, ny balkong, nya fönster mm. Medan man byter fönsterna under två veckor kommer varje rum att avskiljas med 2 meter av en tillfällig innervägg under cirka två veckor, det blir till att tränga ihop möblerna! Arbetet beräknas vara klart i maj 2021 för vår del men för hela huset blir det först slutet 2021. Det finns alltså många anledningar till att se fram mot våren och sommaren!

tisdag, november 17, 2020

Ingen bra dag!

Idag mår jag riktigt dåligt och har knappt sovit en blund. Här i soffan tillbringar jag min mesta tid, fruktansvärt tråkigt att inte ha energi för något. Vädret är mörkt och disigt, inte kan man träffa barnbarnen pga pandemin. Det är inte roligt för Marianne heller som blivit min personliga sköterska. Några ljusglimtar i vardagstristessen är när Leif eller Ingrid kommer på besök. Gud vad jag längtar till mars månad!

måndag, november 16, 2020

Cytostatika IV

Dagens behandling ger mig den högsta dosen. Jag kommer säkert att må jättedåligt denna vecka. Men det finns ju ett slut så småningom och på något magiskt går tiden ganska fort, en tredjedel av behandlingen är nu över..

söndag, november 15, 2020

Apple Watch

Här är min senaste urtavla som ger en hel del information. Vindstyrka och riktning, temperatur, solens upp och nedgång, batteristyrka, datum samt en kalkylator. Dessutom en walkie-talkie där jag enkelt kan kommunicera med Marianne utan att ringa henne!