fredag, oktober 22, 2021

Kunglig lunch med Lotta

Lotta skulle besöka en väninna i Stockholm och passade på att bjuda sina gamla föräldrar på en god lunch hos Bistro Royal innan tåget skulle gå.

Vi hann också med ett besök på Espresso House.

onsdag, oktober 20, 2021

En era är över! (438 dagar!)

Fullständigt avslappad efter 14 månaders blandade medicinska upplevelser njuter jag och Marianne av en öl på Indian Haweli. Kampen är över och jag har haft en verklig tur som kom undan cancer, blodförgiftning, njursvikt, förvirring och epilepsianfall. Nu är det över, dagens retroskopi var avslutningen och nu står jag i kö för att operera bort stomin vilket kommer att ta 3-6 månader pga pandemin. Jag är Stefan igen…

Apparaten som användes vid retroskopin, notera den svarta slangen till höger. Det var ingen undersökning man vill återuppleva, men resultatet var att allt såg mycket bra ut.Väldigt spänd och nervös kom jag till kirurgen.

tisdag, oktober 19, 2021

Snabbaste 5G-täckningen hitintills

Retroskopi

Retrospektiv bild (från Prag 2013) som ger mig en påminnelse om den obehagliga undersökningen som sker imorgon på kirurgen. Samtidigt kan det bli en avslutning på en 14 månader lång tillvaro med stomi. Jag vet dock inte hur länge jag får vänta i operationskön, vi får se imorgon om allt är ok.