lördag, maj 10, 2014

Nedräkning

Den gamla MacWorldklockan från 2001 har fått en ny uppgift. Den räknar ner dagarna tills jag går i pension, 17 februari nästa år. Ja, jag har bestämt mig nu, min ordinarie pensionsålder är 63 år och så får det bli. Inte för att jag vantrivs på mitt arbete men det är snarare som den gamle israeliske premiärministern Yitzhak Rabin sade; det finns en tid för allt. Nu är det tid att bli pensionär. Efter 38 års arbete, fem års universitetsstudier och ett år i det militära får det räcka.

fredag, maj 09, 2014

Hälsningar från Bukarest

Våra förra hyresgäster, Marius och Alexandra, har sammanstrålat i Bukarest. Det är två mycket trevliga och skötsamma ungdomar som vi saknar. Lycka till i framtiden!

Statlig falafel

Det pratas ju mycket om privatiseringar i debatten, är detta ett exempel på motsatsen? Nja, jag har mina aningar om hur namnet uppkom. Vet du var den ligger förresten?

onsdag, maj 07, 2014

Malmöpromenad med minstingen

Det finns alltid mycket intressanta saker att titta på när man besöker mormor och morfar i stan. Att mata fåglar har blivit en vana som uppskattas mycket. På senare tid är det fontäner som måste studeras. Jag börjar längta efter pensioneringen då man får ännu mer tid med barnbarnen. Tiden går fort!