fredag, september 07, 2007

Hannover

Hej! Vi är framme i Hannover och bor på vårt lyxhotell. Tyvärr tycks inte internet vilja öveföra bilder så ni får vara utan det för tillfället. Åtrekommer senare i eftermiddag. Idag ska vi ta oss till gamla stadsdelen (om vi orkar röra oss efter den bastanta frukosten...)

Nu sticker vi, hej då!

IChat

Det är mycket möjligt att det går att videochatta med oss i kväll och imorgon kväll. Jag har dock en ny kontaktadress du måste lägga in bland kontakterna: rarostefan@mac.com ( Observera att detta inte är ett AIM-konto utan en .mac-konto)

Lotta, Christian eller semesterfiraren Göran; hör gärna av er. Kanske kan vi skåla tillsammans...
Vi kommer till hotellet cirka 22 så mellan 22.00-23.00 är vi nog on line. (Hotellet har naturligtvis gratis trådlöst bredband!)

Mot Hannover

Ikväll 20.00 flyger vi till Hannover och återkommer sent söndagkväll. Jag kommer av och till under resan att föröka kabla ur en ny webkamera. Adressen finns här.
Det kanske blir lite diverse miljöbilder från staden och vad vi hittar på.

tisdag, september 04, 2007

Livet är underbart!

Ja, nu faller alla puzzelbitar på plats. Jag trivs med att hösten kommer, just nu har jag semester en vecka. Mina femåriga nacksmärtor är bortblåsta, knäet är opererat och har läkt helt fantastiskt. Jag kan inte begära mer av mitt liv. Under helgen ska vi fira weekend i Hannover. På tisdag börjar jag arbeta igen. Kort sagt; jag mår underbart bra! Och i februari blir det Söderhavet igen...

måndag, september 03, 2007

Webkameran nerlagd!

Istället kommer inom 1-2 månader en mobil webkamera att användas vid speciella tillfällen. Jag återkommer med ny webadress till den under hösten. Hoppas ni hade lite nöje av de månaderna som vi kablade ut vår fina utsikt.

söndag, september 02, 2007

Reklamkampanj för cyklism


Ett inslag i kampanjen om löjligt korta bilturer. En kampanj jag helhjärtat stöder, speciellt då jag inte ens äger en bil. Cykeln är mitt liv. Det är världens bästa uppfinning!

Webkameran ur funktion!

Det är inte min kamera det är fel på eller min utmärkta Macdator. Nej, det är TELIA som strular, hoppas dom fixar det snart.