fredag, november 16, 2007

En viktig trappa


Här kommer jag att gå ut tosdagen den 14 februari kl. 1500 år 2008 för att sedan fara i väg till Söderhavet och vara borta i sex veckor. Det känns alltid lika spännande!

torsdag, november 15, 2007

Lång kö för 10:- ärtsoppa


Hela veckan har Kniv&Gaffel kört med dagen rätt för 10:- . Fast jag var tidigt ute (11.30) hade jag nog 100 personer före mig i kön. Men gott var det!

måndag, november 12, 2007

Mandos meny 1975

Tänk om man hade haft den lön man har idag på den tiden.

En synnerligen billig lunch!

Det var en överraskning för mig och den genererade dubbelt så många kunder som normalt. Men jag tycker det var generöst och önskar Kniv&Gaffel på Caroli City grattis på 10-års dagen. Bilderna är tyvärr lite dåliga, dom är tagna med telefonen.Dax igen!

Jaha, nu har julgranen kommit upp på Drottningtorget. Vi ser fram emot julafton hos Lotta och Christian i Genarp. Hoppas det blir snö också, sannolikheten är dock bara 1 på 20 enligt danska meteorologernas statistik.

söndag, november 11, 2007

Fars dag

Lotta och yngsta barnbarnet kom på besök och även gammelfarmor (Inger) var med. Vi åt faktiskt ärtsoppa och drack punsch, fast det inte var torsdag! Yngsta barnbarnet gillade maten även om han tyckte minst lika mycket om plättorna.

Vårt hem är fyllt av sopor! Detta beror på en brand i vårt soprum i veckan. Vi hoppas MKB ska fixa det snarast, annars får jag väl ta med skräpet till jobbet...

Tidig cykelrundaVindstilla och 3 plusgrader och nästan inte en enda männsika på stan, tyst och skönt!