lördag, april 21, 2007

Bokskogen


En trevlig eftermiddag i Bokskogen, fast det var lite kallt.

Var är detta?


...och var fanns den förr, och vad är det. Det kan ni fundera på medan vi tillbringar eftermiddagen i Bokskogen.

Kompis
Det finns i alla fall en som alltid lyssnar på mig. Han finns på mitt jobb och säger aldrig emot mig. Idag frågade jag honom om det fanns något skäl att inte återvända till Söderhavet och jag tolkar hans tystnad som att det är helt OK. Tack kompis!

En kortare resa ska vi göra redan idag. Vi ska till Bokskogen med herr KO som även tar ned sina föräldrar. Återkommer senare med bilder. Ha en trevlig helg alla!

Snart blir Malmö grönt igen
Äntligen slår boken ut

fredag, april 20, 2007

Ny cykel

Ja, vad vore livet utan cykel? Det är världens bästa uppfinning, nyttig, billig, tyst samt miljövänlig. Tänk er Malmö utan bilar! Eller att alla som cyklar isället skulle köra bil!
Vad föredrar du?


Min arbetskamrat Valle visar stolt upp sin nya cykel. Han hade också godheten att hjälpa Marianne och mig borra uppe en hylla i vårt kök. Trevlig helg hedersknyffel!
torsdag, april 19, 2007

Malmö centrum
Nej, det är inte Bagdad. Detta är Malmös absoluta mittpunkt, Gustav Adolfs Torg. Ska det verkligen inte gå att driva en fungerande verksamhet här?

PS Glöm inte titta på "Mina gamla bilder" bland mina länkar DS

onsdag, april 18, 2007

Biopremiär


Som trogna SAS-kunder var vi bjudna på premiären av Expedition Linne av Folke Ryden och Mattias Klum. En intressant och tänkvärd film med viktigt budskap. Filmen kommer på bio 27 april och visas även i TV i slutet av maj.

Mat och dryck serverades före filmen som presenterades av Folke Ryden själv.

söndag, april 15, 2007

Liten släktträff
Vi är inte fixerade vid Pildammarna men det blev så även idag. Gun, Inger samt nästan hela familjen Ljungberg samlades för en trevlig eftermiddag med god mat och dryck.

Ännu en dag i parken med yngsta barnbarnet

För en gångs skull slöade vi framför televisionen på kvällen och såg intervjun med vår svenske astronaut Christer Fuglesang.Vi avslutade dagen på Los Arcos med en Chili con Carne, jaja, det blev lite vin också.


Det är väl detta som är kärlek


Yngsta barnbarnet är mycket lugn och lättpassad. En sekund efter denna bilden togs blev han dock djupt förtvivlad. En dam i närheten hade ofoget att nysa vilket försatte honom i ett förtvivlat gråt. Endast mormors famn kunde trösta honom efter detta trauma.


Morfars mobiltelefon måste inspekteras, dessutom smakar den gott...tycker han.


Bus med mormor på Tallriken

En automobil i Mariannes smakDet var en härlig lördag. Vi passade yngsta barnbarnet ett par timmar. Tillsammans med några tusen andra tillbringade vi eftermiddagen i Pildammarna. Så här borde livet vara...alltid. Idag (söndag) ska vi träffa Inger, Gun och Erik på Margaretapaviljongen klockan 14. Du är också välkommen dit för att att njuta av eftermiddagen! Dagen till ära ska jag klä mig i Söderhavsskjorta.