torsdag, juli 26, 2012

SOMMAR!

Äntligen kom den riktiga sommaren med värme över 25 grader. Det passar oss väldigt bra eftersom vi ska till Göteborg och Liseberg fredag-lördag med denna badande krabat. Ha det så skönt alla och njut av värmen. Blogg från Liseberg kommer på söndag.

söndag, juli 22, 2012

En fin dag med vår dotter och yngsta barnbarnet

 Ett mycket glatt och intresserat barnbarn besökte oss med sin mamma på söndagen. Vi hade en härlig dag och åkturen i "ryggsäcken" var verkligen uppskattad.

 Fontänstudie på EON bakom Kronprinsen

 Ankstudie i Kungsparken

 Besök hos gammelfarmor


Västra hamnen

Tåg till Höör

Vi utnyttjade lördagen till ett besök i Höör. Skånetrafiken har gjort en stor förlust med att sälja sommarkortet till oss, vi har säkert åkt för några tusen kronor redan. En promenad via Sätofta och Orup på 13 km förde oss bl.a. till detta hus där jag vistades en del som barn hos min mors vänner familjen Bergström. Det var starka känslor att återse efter 50 år och sig väldigt likt. Familjen hade sjötomt där det fanns en lekstuga i form av en gigantisk tunna.

Lekstugan och i bakgrunden bryggan. Härifrån har jag många fina minnen.


Vi såg många fina hus man gärna skulle vilja äga, men vi har ju valt att lägga pengarna på resor och annat.


Trötta och belåtna avslutade vi resan med restaurangbesök i Höör. Notan slutade på 380:- men det gjorde inget för jag vann exakt samma summa på en Jack Vegasmaskin när jag betalt...insatsen var 20:-!