lördag, augusti 26, 2017

Regn


Vi trotsade vädret som envist låg precis över Helsingör. Trots det gjorde orkestern sitt bästa för att spela för sin trogna publik, svenskar och danskar 65plus.

Konserten varar tre timmar och varvas med jazz, gamla svenska och danska örhängen och glädjen bland orkestern och publiken går inte att ta fel på.

En missvisande bild där Ingrid leds på båten av Marianne och Ingrid. Ingrid är höjdrädd och inte förtjust att gå i den långa korridoren på väg mot båten.

Spirit of New Orleans på Axeltorv i regn

torsdag, augusti 24, 2017

Vandring Kastrup-Dragör

Med Leif och Ingrid åkte vi till Kastrup med buss 999 och sedan vandrade vi längs kustvägen mot Dragör. Här pausar vi efter sju kilometer. Det var en väldigt fin sommardag och jag tror nästan jag fick lite väl mycket sol.

 Framme i Dragör besökte vi den lilla idyllen som ett svenskt par bedriver på sin bakgård. Vi kom överens om att åka till Helsingör imorgon för att se på "Spirit of New Orleans" en sista gång denna säsong. Ingrids semester är nästan slut och på måndag börjar hon arbeta igen men vi har ju vår Söderhavsresa i februari att se fram emot...bara fem och en halv månad kvar nu!
🏝✈️