fredag, oktober 12, 2007

Färdigbehandlad!

Tänk vad lite estetisk tandvård kan åstadkomma! Patienten blev mycket nöjd. Är det fler som behöver hjälp, hör av er! Ni kan också läsa Olas egna ord om tänderna här.

torsdag, oktober 11, 2007

Tandproblem


Idag blev jag uppsökt, i egenskap av tandläkare, av en granne som hade problem med sina tänder och det kan man ju förstå när man ser denna bild. Återkommer med ny bild efter behandlingen.

Om stress


Det är inte alla som är drabbade av storstadsstressen.

Sicko

Filmen i går var ytterst sevärd. En rejäl (och säkert befogad) känga åt amerikansk sjukvård. USA har ju som , ett av de få stater i den moderna världen, ingen allmän sjukförsäkring. Filmen handlar dock om de som har egen privat sjukförsäkring och hur uselt det många gånger fungerar ändå. Med värme och komik spetsar Moore till det rejält när han bl.a reser till Cuba med ett antal sjuka amerikanare somt trots försäkring inte får sin berättigade sjukvård. Jag skall väl inte avslöja mer utan rekommenderar alla att gå och se filmen.

onsdag, oktober 10, 2007

Biobesök

Vi var på vår favoritbiograf och såg Michael Moores nya film "Sicko". Är för trött just nu för att berätta om den men ber att få återkomma imorgon. Godnatt!

måndag, oktober 08, 2007

Tunt med nyheter

Ibland blir det ett par uppehållsdagar med bloggandet. Men den 14 oktober fyller denna blogg 1 år och då ska jag överraska med något speciellt. Ja, det kommer säkert annat tidigare, ville bara berätta att jag inte tröttnat. Det finns ett par nya bilder på bloggen om gamla bilder (det låter lite ologiskt...). Titta här.