torsdag, november 23, 2017

Vardagsvecka

 I måndags var det ledigt från skolan så en trött liten man fick komma till mormor och morfar. Vi hann dock med ett besök i parken för att mata fåglarna, till hans stora glädje var där massor med fiskmåsar som skrek i högan sky.

Att ha börjat skolan har betytt mycket för honom. Det går inte nog att berömma hans skola och deras personal för deras insatser, han trivs mycket bra och får lära sig mycket nytt.

 Vackra träd i Kungsparken

 Ena dagen är det dimmigt och mörkt, nästa dag strålande sol och kallt med fin sikt. Här syns Lund tydligt i horisonten från vår balkong med bl.a. Domkyrkan, lasarettet och "höghuset". I förgrunden Petrikyrkan (i Malmö)

 Efter regn kommer solsken. Skatten verkar finnas på Borgarskolan...

 Vår krukväxt i sovrummet trivs bäst på hösten

 Det är i grunden en ganska tråkig tid nu men vi gör långa promenader nästan varje dag och det piggar upp, i snitt går vi 8-10 km varje dag. På bilden syns nya Marint Kunskapscenter, vid sidan om handikappbadet på Ribersborg.

Vi har ju båda besvär med våra ryggar och får sätta oss av och till för att sträcka ut ryggraden. Vi pratar mycket om den kommande resan, väntan går dock rätt fort, allt är klappat och klart. Nu ser vi fram emot jul och nyår som lyser upp tillvaron i höstmörkret!