tisdag, mars 06, 2007

Diabilder

Nu är jag på bättringsvägen. Passade på att rota i skåpen, tänk så enormt många diabilder det blivit med åren. Jag började fotografera 1959 och fortsatte fram till och med 2005, sedan har det bara blivit digitalbilder. Men det är något visst med att ta fram projektorn, filmduken och släcka belysningen. Man koncentrerar sig helt ostörd på själva bilden.

Men som Dylan skaldade; the times the are a-changing.

I söndags gjorde jag något som jag inte gjort på evigheter. Jag tittade på Vasaloppet! Normalt sätt föredrar jag att idrotta själv men eftersom jag är sjuk fick det bli ett substitut. Det var inspirerande att se. Som ung åkte jag ganska mycket på längden, men det var på den tiden då det brukade vara snö i Skåne.

Men som Dylan skaldade; the times the are a-changing.

söndag, mars 04, 2007

Vinnare

Från sjukbäddan meddelas härmed att Ingrid blev först att svara rätt. Vinst kommer med "internposten"! Rätta svaret var restaurang Boklunden , utanför Torna-Hällestad.

Visserligen fanns en vinnare till men han avstod ädelt nog vinsten pga jäv får vi väl säga. Jag tänker i fortsättningen presentera fler kluriga var-är-det-bilder.

Längtar ut i friska luften, har nu varit instängd här i lägenheten i snart en vecka. Men jag tycker att jag börjar känna mig lite bättre.