lördag, juli 25, 2009

Inga vänner

Jag är benägen att hålla med även om ingen "velat bli min vän" på Facebook. De vänner jag har träffar jag på riktigt. Fast de är mindre än 10.000...

Middag i Svedala

Som vanligt bjöds på mycket god mat och det blev en trevlig eftermiddag och vi slapp regn trots att det tidvis såg lite mörkt ut. Vi hade tänkt cykla dit men backade i sista minuten efter att det kom ett mindre skyfall i Malmö.


Vilken smaskig efterrätt! Eller hur?

fredag, juli 24, 2009

Dianas födelsedag

Min vackra Dianas dotter; mitt vackra barnbarn...


Matintag på Margaretapaviljongen.Diana och Martina efter kaffe på Ingers fina balkong.


Någon spillde på sig...

onsdag, juli 22, 2009

Solförmörkelse

Idag är det en total solförmörkelse av sällan skådat slag. Eftersom jag inte har något annat speciellt att blogga om hänvisar jag, lat som jag känner mig idag, till bloggen då vi upplevde en sådan i Turkiet 29 mars 2006. Titta här.

måndag, juli 20, 2009

Tidig talang

Hur tror ni det känns i hjärtat när ens 3-åriga barnbarn åstadkommer detta av egen kraft?

söndag, juli 19, 2009

Om miljötänkande

Jag har nu bloggat i snart tre år. Bestämde mig tidigt för att inte skriva om negativa saker eller bli politisk. För en gångs skull kommer här ett undantag. Borde jag ha dåligt samvete för våra Söderhavsresor eller är det, som jag anser, vårt vardagsbeteende som har betydelse för miljön?

Vad är nu detta...

Vad är nu detta? Jo, Ingers fågelfobi har botats till 90% av Mariannes uppfinning med färgglada roterande "blommor" på balkongen.


Och vad är detta, i mitten alltså? Jo, ovanligt designad optrekker (danska för kapsylöppnare) som min far en gång vunnit. Används flitigt sedan 1980-talet... men som danskarna säger "husk att øl är til tørst, icke till trøst".


Kioskvältare?


Än en gång påvisar jag mitt bekymmer för de växande tomaterna på vår balkong.