torsdag, maj 11, 2017

Bilfritt! 😃

Regementsgatan-Drottninggatan är avstängd mellan Stadsbiblioteket och Latinskolan. Lugnt och skönt att promenera här!

onsdag, maj 10, 2017

I väntan på värmen

 Det var länge sen jag skrev på bloggen, ibland bara blir det så. Värmen lyser med sin frånvaro. Vi kompenserar med långa promenader, iförda vinterkläder. Men var i hela fridens namn är denna bild tagen? Otroligt nog inne på nya Konserthuset!

 Tivoli finns ju i Köpenhamn och vårt Folkets Park är det inte mycket med men nu har vi har begåvats med ett miniatyrtivoli på Solters plan. Hoppas det får bli orört!

Man minns ju musrestaurangen på Bergsgatan som vandaliserades!

 Utanför balkongen dök denna ovanliga ballong upp. Det är inte många dagar det går att flyga dessa farkoster, kanske 10-15 dagar per år och då helst på kvällarna när det inte är någon turbulens. Det är säkert en underbar upplevelse!

Också bra reklam..

 Första maj i Pildammarna. Det syns inte på bilden men det var rejält blåsigt! 15-20 m/s!

Vi tog vår tillflykt till Helsingör och Axeltorv där det var vindstilla och 18 grader varmt. 3 smörrebröd+öl+snaps för 89 kronor. Stället vi besökte är nya Hyacint som flyttat dit. Vi pratar mycket om vår kommande söderhavsresa, det finns ju en del att planera. Vi åker 16 februari och kommer hem 20 mars. Två hela veckor på Cook Islands och två på Samoa. Också 65 timmar i flygplan...plus några övernattningar i Los Angeles, Auckland och Singapore.