lördag, mars 21, 2015

Clowner

Han till höger är Miko, känd malmöprofil. Finns i Folkets Park.

torsdag, mars 19, 2015

En speciell dag imorgon

Här en selfie från 1972. Vi träffades den 20 mars och har följaktligen lyckats kampera ihop i 43 år. Dessutom är det vårdagjämning också. Och inte nog med det, imorgon vid 11-tiden är det en partiell solförmörkelse. Vänta er däremot inte att märka av den, moln och regn saboterar möjligheterna att se den, titta gärna istället här så får ni se när vi upplevde en fantastisk, total solförmörkelse i Turkiet 2006. Ett par nätter framöver är det däremot möjligt att se norrsken om natten är klar men då måste man befinna sig utanför stadens ljus.

Ännu en hemsida

Här är min mor Inger och lillasyster Gun-Marie 1940, strax innan Inger drabbades av polio. Eftersom jag valt att inte annonsera om min mors bortgång har jag istället bestämt mig för att skapa en minnessida på internet om systrarna men även om min far som gick bort 1985. Adressen kommer att sättas på gravstenen som en QR-kod och jag kommer också att meddela här på bloggen när sidan är färdig, troligtvis i slutet på maj månad.

onsdag, mars 18, 2015

Photoshop 1.0


Efter att ha arbetat med Photoshop sedan 1990 tyckte jag det här var väldigt roligt. För gamla arbetskamrater kan jag berätta att jag köpte Photoshop själv för första gången igår!