lördag, oktober 11, 2008

Woody Allen

Vi åkte till Lund för att se Woody Allens nya film " Vicky Cristina Barcelona " och förväntade oss en ganska full salong eftersom den hade premiär igår. Vi brukar använda argumentet " att gå på bio är ett socialt sätt att se film , tillsammans med andra" , men vi blev nästan ensamma. Nåja, till sist var vi väl 10-12 personer. Filmen då? Jodå, en dramakomedi i bästa klass, klart sevärd.


Efter filmen var det frestande att besöka Grand Hotel och prova Sten Bromans Whiskeyköttbullar men vi sansade oss och åkte hem för en mysig hemmakväll.

Middag med min mor

Vi var på Caroli City och Inger åt sin favoriträtt; dansk fleskestek. Ett trevligt och billigt ställe att gå till på vardagen. Nämnas bör deras utmärkta ärtsoppa på torsdagarna, vill man kan man få punsch också.


House of pain. Så kan jag väl bäst beskriva Dammfriskolans matsal eftersom mina tidigaste minnen handlar om de vaccineringar man utsattes för här på 50-talet. Men var har uret tagit vägen? Är det som i filmen "Tillbaka till framtiden" kanske?


Kan inte nog fascineras av höstens alla färger. Detta är parken mellan Lorensborg och Stadion.

fredag, oktober 10, 2008

Hänvisning

Det har inte hänt så mycket här på sista tiden men titta istället på gamlabilderbloggen, där har det hänt en hel del!

Vardagen kommer igen vad det lider...just nu är det nostalgi som gäller!

onsdag, oktober 08, 2008

Skönt väder trots allt

Efter jobb satt jag en stund och njöt på balkongen. Tack vare sydöstlig vind var det vindstilla och 18.5 grader i skuggan.


Och vår utsikt blir jag aldrig mätt på...

måndag, oktober 06, 2008

Mer höst...


Lorensborg i höstskrudI går var det ett förskräckligt väder i Malmö, i dag precis tvärt om. Margaretapaviljongens blommor lyser i vackra färger. Solen värmer. Skönt promenadväder!

söndag, oktober 05, 2008

Gustav Adolfs Torg

Regn och kuling. Säsongens uteserveringar står tomma och öde.