lördag, september 05, 2009

Legoland

Vi har varit många gånger på Legoland men man upphör aldrig att fascineras av de miljömodeller man lyckats bygga med enbart Legobitar. Överallt är det rent och fint, personalen är trevlig och allt fungerar.


Mat på Hotel Legoland.


Trots det regniga vädret var det ganska många besökare, speciellt på lördagen. Köerna var dock korta och man behövde inte vänta många minuter på de olika attraktionerna. Vi hade två jättetrevliga dagar och kommer att återvända hit nästa år.


Mormor och barnbarn vid ingången.


Är detta att göra en anka...?


På Legoland finns också ett akvarium av hög klass.


1.000.000 Legobitar gick det åt för att bygga Amalienborg!

GRATTIS Marianne

Champagnefrukost på hotellet

onsdag, september 02, 2009

Frihet

Nu blir det tyst på bloggen några dagar. Vi ska till Legoland och kommer hem söndagen 6:e september. Det är skönt att ha semester...det är skönt att vara en fri människa...

tisdag, september 01, 2009

Sista högsommardagen i Köpenhamn denna säsong?


Idag var det ett fantastiskt fint väder och vi beslöt oss för att bl.a. besöka en stadsdel i Köpenhamn vi knappast varit i tidigare; Österbro. Vi gick dit från Kongens Nytorv och sammanlagt traskade vi 12 kilometer i värmen (detta vet jag tack vare iPhones inbyggda GPS). En härlig avslutning på sommaren. Men vi är ju snart i Danmark igen, på torsdag kör vi till Legoland, så semestern är ju inte slut ännu.

måndag, augusti 31, 2009

Utsikt från vår balkong 18.45

Fotboll har inte roat mig efter att jag blev vuxen. När jag var liten var det en ganska kul lek. Vad har det blivit av "sporten" idag...???

söndag, augusti 30, 2009

Skörd

Andra skörden på underbart goda tomter och många, många fler är på gång.


Under söndagens regn lyste isbegonierna upp i all sin prakt.