lördag, juli 12, 2008

Kosmetisk kirurgi?Skönhet genom vetenskap? Vart är vi på väg....

fredag, juli 11, 2008

iPhone!


Klockan 03.30 lyckades jag ro den i hamn. Det blev konstigt nog ingen vinst i tävlingen så mitt habegär tog över och jag cyklade till Telias butik på S Förstadsgatan där jag efter tre timmars köande kunde köpa den sista iPhonen. Tshirten fick jag på köpet; men det blev en ganska dyr affär trots allt...

torsdag, juli 10, 2008

4 timmar kvar...

Klockan är cirka 20.00. Ungefär 60-70 har samlats utanför Telias butik. Lätt feststämmning har uppstått. En arbetskamrat undrade om jag själv köade, nej, jag har satsat på en vinst i slogantävlingen som Telia har, den som vinner blir uppringd 23.00 och kommer först i kön och vinner även en iPhone. Annars blir det Mobilia i morgon klockan 10.00.


Första iPhone kunderna i Malmö

Klockan är 11.30 och de första kunderna har börjat köa.


Vad händer vid midnatt?


Det blir näst intill direktsändning på bloggen idag...

måndag, juli 07, 2008

Långpromenad i Malmö

Vi avslutade promenaden genom att smyga in till Inger där även Ingrid var på besök. En härlig balkong, med mycket vackra blommor, att sitta och språkas på när det är så fint väder.


Kampen är över och fienden död.


Fiendebåten har tagit sig i land och fäktning tar vid.


Fiendebåt anländer.Kanonsalvor avlossas.


Någon form av uppträde från medeltiden skedde i hamnen på eftermiddagen. Mycket folk hade samlats för att titta på spektaklet.


NÄ! Har dom stängt Vanna Beach också...


Västra hamnen


Vad trist att se Slottscafét övergivet, här har man tillbringat många sköna stunder, ibland med trevlig musikunderhållning. Hoppas någon driftig person kan dra liv i stället innan sommaren är slut.


Tyvärr är Slottkafét stängt i Kungsparken.

söndag, juli 06, 2008

Jazzfestival i Köpenhamn


Ja, det är väl inte den bästa videon, men den beskriver ändå ganska bra stämningen i Köpenhamn. Varmt och skönt var det, cirka 25 grader och en strålande blå himmel.

Äntligen en sommarhelg

Detta fordon hade nog imponerat på en viss liten man.

Højbro plads.


På Klappetræt tar vi gärna en paus när vi promenerar i Köpenhamn.


Jag och Marilyn Monroe


Nyhamn i högsäsong.


Det är denna dryck som gäller en sådan här dag!


Mycket äldre människor hade samlats lite överallt i Köpenhamn för att lyssna på jazz.
När Marianne och jag gick en runda i Pildammarna på fredagskvällen mötte vi en av Lottas gamla skolkamrater. Två barn, fem och två år; tänk vad tiden springer i väg.Fredag eftermiddag åt jag lunch men min mor på Gustav Adolfs Torg. Nu känns det att sommaren har kommit, det är varmt och skönt.