fredag, maj 04, 2007

Live video!

Jag håller på att testa en direktsänd videobild från vår balkong. Klicka här
Bilden uppdateras var 30 sekund. Den är igång åtminstone när jag är vaken. Har du tur (eller otur!?) kan du se mig eller Marianne på balkongen! Eller se en vacker solnedgång...

torsdag, maj 03, 2007

1000 besökare

Idag konstaterade jag att 1000 besökare tittat på vår hemsida. Egentligen är det fler eftersom jag lyckats nollställa räknaren ett par gånger. Just nu jobbar jag på att lägga ut en livecam på vår utsikt från 14:e våningen. Vi har ju en härlig utsikt över Öresund. Återkommer i ärendet...måste rådfråga min MacGuru Valle på jobbet.

onsdag, maj 02, 2007

Hälsningar till Inger och Gun...från Folke som jag stötte på när han var ute med ett av sina "barn". Ja, egentligen är det ju dockor men så ser inte Folke det.

Färgglatt

Biografen


Skiv och musikaffärenJag hittade några färgglada bilder från vår senaste resa som inte blev publicerade på resebloggen. De är tagna i huvudstaden Avarua.

PS Malmöseglarna kommer hem 9 juni klockan 1200, Lagunen.

Första maj

Vi avslutade hos Inger och Gunmarie fick sin efterlängtade öl.


Budskapen var många. Mer eller mindre genomtänkta.

Jultomten var med i demonstrationståget. Om jag inte minns fel hade han tidigare ett eget parti som hette Vikingapartiet. De fick en röst.

En kopp kaffe värmde oss en aning fast Gunmarie helst ville ha en öl.


Med de nya bussarna går det faktiskt att ta med Gunmaries stora rullstol. Med lite vilja...Eftersom Gunmarie så gärna ville se demonstrationståget tog vi oss till Stortorget vid 13-tiden. Vi lyckades få en bra plats på konditori Mäster Hans. Trots det lite kyliga vädret njöt Gunmarie. När tåget lämnade Stortorget promenerade vi hem till Inger.

söndag, april 29, 2007

Helstekt spätta åt Inger


När man ser bilden kan man undra hur maten smakade! Men det var mycket gott, som alltid.

Färskrökt lax åt GunBra sikt

Mot Limhamn


Mot Köpenhamn


Mot Landskrona


Söndagsmorgonen var kall och extremt klar. Jag kunde se Falsterbo, Stevns Klint, Landskrona hur tydligt som helst. Tyvärr har jag inget teleobjektiv men jag tog några stillbilder med videokameran i alla fall. Klicka på bilderna om du vill se dem i större format.

En eftermiddag med herr K.O

Allting måste undersökas noga och metodiskt, speciellt hjul och andra tekniska prylar.


När man får vinden i ansiktet måste man sticka ut tungan, detta enligt herr K.O.Yngsta barnbarnet är strålande glad när han åker bil med mamma, mormor och morfar till småbåtshamnen i Limhamn. Tänderna i överkäken börjar synas.

Vi åt middag tillsammans på Kajutan men det var inte så sommarlikt väder som vi hoppades på så vi fick sitta inomhus. Men gott var det, Wienerschnitzel...