fredag, juni 29, 2012

En Köpenhamnare


Vad är en semester utan ett Köpenhamnsbesök? Det var sommarvarmt med mycket turister och annat att titta på. Det är också studenttider i Danmark och här firar de på ett betydligt trevligare och värdigare sätt än i Sverige.
Ekonomimåltid på snart färdigombyggda Kultorvet.

Video från Köpenhamn

Skicklig bulgarisk gitarrist!

Ni får två chanser att höra vad försäljaren ropar ut...

onsdag, juni 27, 2012

Dalby och Torna-Hällestad


Marianne väntar på buss 175 mot Malmö i den något slitna busskuren från 60-talet.


Här låg förr den gamla järnvägsstationen i Torna-Hällestad. Att gå längs den gamla järnvägen mellan Dalby och Hällestad är rogivande och en fin naturupplevelse. Här finns skogspartier, enefälader och sommarängar. Och mycket smultron!


Långväga present!


Kurts dotter, som bor på Gold Coast i Queensland, skickade denna fina tavlan till oss. Ett äkta aboriginalverk av Tammy Kealy "Kirralaa". Är du mer intresserad så titta vidare här. För övrigt rullar semestern på, vi har flitigt utnyttjat sommarkortet och har bland annat varit i Simrishamn, Helsingborg och Dalby. Fast det är tur man har långkalsingarna... ingen Söderhavskänlsa precis.

söndag, juni 24, 2012

Vilken ögonfärg?

Det finns människor i min närhet som tycker att de har gröna ögon. Som fotograf är det spännande att ta en närbild för att utröna sanningen. Vems öga tror ni det är?