fredag, april 27, 2007

Ledighet ett par dagar

Och vad passar bättre än en paus i solstolen?


torsdag, april 26, 2007

Ett undantag!För en gångs skull gör jag lite reklam och flaggar för vår resebyrå sedan 10 år, Tour Pacific, som bokat nästan alla våra Söderhavsresor. Klicka på logotypen eller här och dröm dig iväg.

tisdag, april 24, 2007

Sommar igen

Vi satt i solen på balkongen. Marianne använder dubbla glasögon under dessa förhållanden. Det verkar jobbigt men så är det när vi börjar bli lite äldre. Egentligen trivs vi väldigt bra med vår ålder och har föga förståelse för människor som spelar tonåringar fastän man blivit 50. Personligen har jag aldrig haft det bättre än nu. Ingen kan längre säga till en vad man ska och inte ska. Man gör vad min vill och känner för. Kan livet vara bättre?Åtminstone en gång i veckan blir det lunch här. Nära jobb, snabbt och billigt!

söndag, april 22, 2007

Arken, Duane Hansons skulpturer

Utanför Arken


Det närmsta vi kom kanonskotten. Vi hörde ingenting på grund av musikkåren.


Vi var inte de enda som samlats på slottsgården klockan 12.00
Vem är virtuell och vem är verklig?
Marianne kollar Fawlty Towers (Pang i bygget) på iPoden.


Vi tog tåget till Ishøj och besökte Duane Hansons (nej, vi är inte släkt trots det ovanliga efternamnet) utställning om den amerikanska drömmen. Det var fotograferingsförbud vilket naturligvis utmanade mig att ta så många bilder som möjligt. Därför är bilderna ganska dåliga, jag blev tvungen att agera SÄPO. Skulpturerna var skrämmande verkliga och det var nästan omöjligt att få ögonkontakt med dessa uppgivna männsiskor från den amerikanska medelklassen. En utställning som verkligen var värd inträdet på halvtres kronor.

Innan besöket på Arken var vi på Amalienborg för att beskåda vaktombytet samt höra på kanonskotten till den nya prinsessans nedkomst. Vi kan väl inte anklagas för att vara speciellt royalistiska men det är lite magiskt över Amalienborg. Dronningen själv dök aldrig upp.