fredag, februari 14, 2014

Alla hjärtans dag

Blomsterpigan på Hamngatan. Vi tar det med ro och ser fram emot vår Amsterdamresa imorgon. Tulpaner från Amsterdam istället! Eller tertrahydrocannabiol från Amsterdam...

torsdag, februari 13, 2014

En speciell dag

Detta är min far, en typisk bild av honom. Han dog fyra dagar innan han skulle fylla 62. Idag är det fyra dagar tills jag fyller 62. Nu förstår jag hur tidigt han ryckets ur livet. Han saknas lika mycket nu som då. Knut dog 1985.

söndag, februari 09, 2014

Ribersborg

Malmös Copacabana är översvämmad av tång efter senaste stormen. Jag kan tänka mig stanken när temperaturen stiger till våren. Förhoppningsvis ser kommunen till att den är borta innan dess.

Hos min mor samt middag på El Patio

 Vi åt middag på El Patio med vår inneboende, Marius. En riktigt trevlig tillställning med många glada skratt och många språkförvecklingar.

Vi var också och hälsade på Inger som kämpar med alla förändringar i hennes liv. På något sätt känns det ändå som några små framsteg har gjorts. Idag satt hon i alla fall uppe och än finns det hopp om att hon ska anpassa sig. Vi förstår att det är svårt men det är inte mycket mer vi kan göra.

Rumänsk kaka från Alexandra

 Kaffepaus på min arbetsplats i fredags.

Tack för kakan Alexandra!

Gatumusik Las Palmas


Gatumusik på Gustav Adolfs Torg