lördag, juli 25, 2015

Böste!

Vi var på besök i Dianas nya hus och passade på att också fira hennes födelsedag. Huset var helt fantastiskt och ligger precis vid stranden, ett lyxboende nästan som i Söderhavet!

fredag, juli 24, 2015

Ystad djurpark

 I torsdags blev jag medbjuden av barnbarnen och föräldrarna på en dagtur till en djurpark jag inte sett tidigare. Det var en väldigt stor och fin park där man kom nära djuren, mycket barnvänligt. Hit åker man gärna fler gånger!

 Minstingen älskar grisar och de här minigrisarna var verkligen charmerande, livliga och grymtande.


Fikapaus
Äldsta barnbarnet tyckte mycket om att hoppa i höet!

torsdag, juli 23, 2015

I väntans tider...

Vi satt och njöt i Kungsparken i våra solstolar efter att Marianne hade kommit hem från sitt arbete. Ofta är här folk som går på lina och dom är oftast fantastiskt duktiga. Den här mannen gick på en cirka 100 meter lång lina utan att falla en enda gång!

På tal om Mariannes arbete, nu har hon bara 23 arbetsdagar kvar till pensionen. Bland det första vi ska göra är en tur till Legoland med barnbarnen. Efter den femte september kommer vi att åka till Medelhavet en eller två veckor och i december har vi en bokad resa till Las Palmas. Det ska bli härligt att vara pensionärer båda två!

måndag, juli 20, 2015

Watch!

Idag besökte jag en Applebutik för att kika närmre på den nya klockan. Imponerande lite pryl men jag nöjde mig just med att titta.

söndag, juli 19, 2015

Djur, fontäner, musik och glass...

Vi har haft vårt minsta barnbarn på besök i fyra dagar eftersom resten av hans familj varit i Disneyland i Paris. Vi började med Zoo i Köpenhamn, dag två blev det museér och musikundehållning. Det blev många andra aktiviteter också...

Intressanta hästar på station Triangeln

Tågpremiär för minstingen och det blev en prövning eftersom tåget till Köpenhamn var absolut fullknökat. Grabben klarade det dock bra trots stöket.

Äntligen på hovedbanegården!


På Zoo köpte vi årskort och inledde med en glass i värmen.
Dag två på Malmö museér.

På borggården finns en fin modell av Malmö på 1600-talet.

Tekniska museét

 Robotorkestern spelar varje dag 13.00

Glasspaus på Anna Linds plats

Älskade Nöffe får också dricka!

Musikundehållning för barn på Dag Hammarskölds plats.


Studie av menyn på restaurang Pauli.
En viking på Stortorget

Grabben gör situps med mormor