lördag, mars 14, 2009

Danmark

Vi tog tåget till Hellerup för att besöka Experimentariet. Det var första och absolut inte sista gången vi var där. Massor av kul saker att titta på. Vädret var vårlikt och det blev en riktigt lyckad dag.
Jag lyckas generera lite över 300W och fick i gång lampor och stereoanläggning men TV:n förblev svart.


Vill du prova på att ratta en stor båt kan du prova denna simulator.


Fram på sena eftermiddagen tog vi oss till Köpenhamn och besökte den turkiska restaurangen Ankara. God mat och trots den ogynsamma kronkursen ett prisvärt ställe.


onsdag, mars 11, 2009

Kafferast

Tre utarbetade tjänstemän tar en välbehövlig fika!

tisdag, mars 10, 2009

Våren är på väg!

Det kunde man lätt konstatera efter en långpromenad i Malmö idag, även om det också kom lite regn.

Jag är inte ornitolog men aldrig har jag sett denna art i centrala Malmö. Skarvar...?Hela dagen tillbringade jag med mitt barnbarn. Ja, det är livets efterrätt.

måndag, mars 09, 2009

Planer för framtiden

Att det sker en total solförmörkelse på bl.a. Cooköarna 2010 borde locka mig men som ni ser på kartan inträffar den strax efter gryningen på ön Mangaia som vi besökte 2006. Det blir nog inte resa till Cooköarna förrän 2012 då jag fyller 60. Förhoppningsvis reser vi då i sällskap med bl.a. barnbarn och några andra vänner.


Denna solförmörkelse kanske man däremot skulle satsa på. 13 november 2012 rakt över Queensland, Australien. Där bor vår gode vän Kurts dotter och då skulle man kunna besöka henne också. Vi får väl se, men planer måste man ha...