tisdag, december 29, 2020

Hemma igen!

Efter bara en natt på onkologen är jag åter i hemmet, nu med kaliumtabletter. Cellgiftsbehandlingen i måndags fick skjutas fram till nästa tisdag.

måndag, december 28, 2020

Tillfälligt bakslag

Hamnade på akuten i söndags på grund av låga kaliumhalter vid provtagningen i fredags. Efter några stökiga timmar där hamnade jag till slut på lugna onkologen. Oklart hur länge detta tar men man är tydligen orolig för njursvikt och/eller hjärtarytmier. Men jag känner mig frisk och pigg! Men man har ställt in måndagens cellgiftsbehandling, vilket inom parantes sagt, kan vara rätt skönt efter tre månaders giftplågor!


Transport i de oändliga kulvertarna

Äntligen på behagliga onkologen! Här fick jag till slut mat och dryck, sparrissoppa och knäckebrödsmackor med smaklös ost (Billesholm? 😏)

Mitt ”vardagsrum”. Här intages måltiderna med utsikt över Jan Waldenströmsgata. Dagens rätt var fiskgryta med potatismos, inte alls så tokigt. Ligger på ett 2-bäddsrum med en medpatient som är på samma våglängd som jag; pratar, men pratar inte för mycket. Objektivt sett kan man inte ha det bättre, man borde nästan skämmas som har hemlängtan!