torsdag, april 09, 2015

Nytänkande angående gamla bilder!

I det här fina vädret sitter jag och och kämpar på med alla gamla bilder. Jag har nu tänkt om och lagt upp en helt ny sida med allt gammalt material, analoga bilder 1900-2010, på ett mycket enklare och översiktligare sätt. Du hittar sidan här

Den är kanske klar till 30% men redan nu finns mycket blandat material från mitt och släktens liv. Minnessidan över min mor är nu äntligen helt klar men jag publicerar inte den förrän efter urnsättningen den 24 april.

I fortsättningen blir denna blogg just bara en blogg om pensionärens vardag och ve.

Webkameran har krånglat men är nu uppdaterad och ska fungera bra!

Jag skulle uppskatta om ni lämnar eventuella synpunkter med att skicka e-post till mig. Tack!

rarostefan@me.com

tisdag, april 07, 2015

Fler gamla bilder

Lars och Bengta Flintberg med barnbarnet Gertrud vid deras hus i Källstorp. På fasaden finns en skylt "Bengta Flintberg, Barnmorska". Detta par var min fars mormor och morfar. Vill du se fler gamla bilder hamnar de i fortsättningen här

Vett och vilja

Trafikfilmen jag medverkade i från 1957. Vill du se den finns den på YouTube, se nedan.


Annnandag Påsk

 Gick en långpromenad genom Malmö och Limhamn eftersom Marianne arbetade. Upptäckte till min stora glädje att Anna-Lisa återfått sitt tunnband i Kungsparken.

 Detta märke från ett minne över Baltiska utställningen 1914 har jag aldrig noterat tidigare. Vill du vara en död soldat eller hårt arbetande människa?

 Djupadalsparken


Påskafton