fredag, februari 23, 2007

Vissa gillar vinter

Så här glad är jag för snö!


Vårt underbara barnbarn herr KO har nu blivit 9 månader. Han kryper omkring och utforskar världen. Allt är av intresse, speciellt dörrar, handtag samt böcker. I går åkte han pulka för första gången och det var mycket uppskattat. För hans skull önskar jag att vintern blir kvar en tid till.Han har också börjat få tänder, flera stycken faktiskt. Att försöka få en bild på dem visade sig vara ett besvärligt företag så ni får nöja er med att se tanden 81.

Vissa är mer tveksamma till snö

Chockerad söderhavsfantast blickar ut över Öresund


Jaha, nu har det blivit vinter igen. Omöjligt att cykla i tre decimeter snö, även att jogga. Det blir till att plumsa fram på trottoarerna. Man får hitta på något annant. En kväll var vi på bio och såg Pans Labyrint som var mycket bra men ganska så otäck. Har ni inget för er en kväll så gå och se den, går f.n. på Spegeln.

Imorgon ska vi åka buss till Göteborg för att hälsa på Christer och Gerd, hoppas inte väder och vind ställer till problem.

söndag, februari 18, 2007

Fest för Gunmarie!

Festföremålet själv i toppform


Steve Grahn spelar

Marianne och Gunmarie


Jan och Gunilla


Inger (min mor) och Leif


Erik (min svåger) och Diana


Jag med mina döttrar Diana och Lotta

Gunmarie fyllde 70 medan vi var på resan men lördagen den 17:e februari firade vi henne på restaurang Los Arcos. Massor av god mat och dryck samt musikunderhållning av Steve Grahn. På vår hemsida under fliken video finns ett videoklipp om ni vill höra hur det lät.