lördag, juni 23, 2007

Midsommar


Det var tänkt att vi skulle ut i naturen och fira midsommar men vädret gjorde att det fick bli hemma hos Lotta och Christian. Vi åt och drack tradionellt, mycket gott! Yngsta barnbarnet underhöll oss hela dagen och blev mycket förtjust i en polisbil vi köpt åt honom. Han hade också mycket kul när han jagade mormor runt i lägenheten. Men härjandet har ett pris; av och till tar han några mikropauser med sin filt. När yngsta barnbarnet fått sin välling vid 19-tiden och sagt godnatt, åt vi ostbricka och spelade spel. När vi gick hem vid 22-tiden var det faktiskt mycket bättre väder. Tack för en trevlig midsommar!

fredag, juni 22, 2007

Glad midsommar!

Hoppas ni har det bra trots det höstlika vädret. På söndag återkommer jag med rapport om helgens begivenheter. Har ni inget speciellt för er kan ni kolla denna länken. När ni väl landat där så för försiktigt pekaren över cirkeln...

tisdag, juni 19, 2007

Webkameran

Idag vid 21.50 tiden kommer jag att lägga ut högkvalite video och förhoppningsvis visa en vacker solnedgång. Den 21 juni är det årets längsta dag, sommarsolståndet.

Se webkameran

söndag, juni 17, 2007

Solstollarna

Grand final

Så var det dags för Solstollarnas konsert. Vi blev väldigt imponerade av den glädje och värme som gänget gav oss. Humor, musikalitet och humanism genomsyrade föreställningen. Hur kunde SVT överge dessa kreativa krafter?

Skratt och busEn skrattande barnbarn låter sig bitas av mormor!