lördag, december 13, 2008

God Jul och Gott Nytt År från oss alla till er alla!

Familjebild på Luciadagen med släktens kronprins i mitten. Detta blir slutet för vardagsbloggen 2008. På måndag åker vi till Kanarieöarna och vad som händer där kan ni se bland länkarna.

Diverse Malmöbilder tagna under mitt julhandlande

Stadsteatern inför premiären av La Traviata. Mäktigt!Så är då äntligen Slottsbron färdig till glädje för alla sorters trafikanter. Dessutom är den värdigt ombyggd, man har behållt det gamla utseendet, till och med lamporna som ger ett konstigt gult sken. Natriumlampor..???


Triangelns köptempel. No comments.


Rådmansgatan 12 december 2008. Om precis två år ska jag ta en ny bild från samma position, då står nämnligen citytunneln färdig.

fredag, december 12, 2008

Julstämmning

Jag gick omkring i centrala Malmö och julhandlade. Allt måste ju vara klart denna helg eftersom vi åker på måndag och kommer hem sent den 22 december. Överallt var det vackra belysningar och trots frånvaron av snö fick man den där mysiga julkänslan.

Den här belysningen av Davidshallsbron är ny. Man använder projektorer för att få fram mönstret. Snyggt!


Julmarknad på Södertull

onsdag, december 10, 2008

Semester

Tradionellt firade vi, en av de minsta yrkesgrupperna i Sverige, julhelg hemma hos mig med glögg och passande tillbehör. Nu är jag ledig 12 dagar och på måndag den 15 december flyger vi till Lanzarote. Om du vill kan du följa oss på resan här.

måndag, december 08, 2008

Fest

Min mor hade bjudit oss, Gustaf och Gunnel på middag. Mycket och god mat. Glädje och skratt. Så skönt att träffas, känna att generationer och historia vävs ihop på ett konstruktivt sätt.söndag, december 07, 2008

Öresundsbron


Idag efter solnedgången kan ni titta på en fullt upplyst bro. Här är webkameran.