lördag, september 13, 2008

Vardagslördag

Lördagen avslutades med superb middag på Malmös mest prisvärda restaurang; Los Arcos, Triangeln. Enchilada de la casa 92:-, Chile con carne 85:-. Prova själv!Gustav Adolfs Torg


På skånska: Triangelen


Utan denna tunnel hade jag kanske inte funnits. Om jag förstått det rätt var det här mina föräldrar träffades först gången; dåtidens inneställe Restaurang Tunneln. (eller Tunnelen..)


Vem fotograferar vem?


Ekologiskt godis! Det har jag alltid väntat på. Nu väntar jag på ekologisk Coca-Cola, ekologiska värktabletter, ekologisk alkohol samt ekologiska pengar.


Vad säljer man här?Stortorget hade någon form av ekologisk utställning denna alldeles vardagliga lördag som vi tillbringade spatserande hela eftermiddagen. Lugnt och skönt, soligt men lite svalt, det börjar likna höst.

Webkameran!

Titta gärna på den nya webkameran här. Denna vackra dag är det ovanligt klart och sikten är enorm; vi kan se Falsterbo, Landskrona m.m.

fredag, september 12, 2008

På cykel i Danmark

Ja, det var en rolig vecka med perfekt väder. Ungefär 200 kilometer presterade vi. Inga punkteringar. Det blir förhoppningsvis en ny tur nästa sommar.


Den som tror att Själland bara är platt bör prova den nationella cykelleden nummer 4.


Var vi än campade var det bara husvagnar och husbilar. Det var kul att promenera omkring och studera folks "trädgårdar".


En ovanlig frukost bestående av potatis, oliver, krossad tomat, chips samt söta kex. Bättre än så var inte utbudet på denna camping. Men när man cyklar äter man allt...Ja, stärkande kan man väl säga om hela denna turen...En vacker kväll i Roskilde.


Första etappen gick till Roskilde.


I väntan på Öresundståget.