fredag, maj 23, 2008

En ganska lång cykeltur

Jag har cyklat runt i Malmö nu på tidiga fredagskvällen och fotograferat alla de adresser jag bott på. Vill du se bilderna finns de på hemsidan.

torsdag, maj 22, 2008

Den nya webkameran samt Indiana Jones

Webkameran har bytt adress och finns numera här, ändra ditt bokmärke. Jag hoppas att allt strul med den nu ska vara över och att ni i fortsättningen ska kunna dela njutningen med oss av vår fina utsikt mera permanent.

Den nya Indiana Jones filmen var väl vad man kunde vänta sig; helt i klass med de tre tidigare. På en 10-gradig skala får den betyg 8. Noterbart var att biografvaktmästarna var klädda som Indiana Jones; hatt och piska. En film värd att gå och se om man som vuxen gillar actionsagor. Vill du titta på en trailer finns den här.

En väldigt informativ skylt!

Nytt bredband

Vi har bytt från Telias ADSL till deras fibernät vilket gör att e-post och webkamera inte kommer att fungera i cirka en veckas tid, adresserna förblir dock de samma. Vi har en hotmailadress stefanochmarianne@hotmail.com om ni vill skicka något under denna tid.

I kväll ska vi på premiären av den nya Indiana Jones filmen. Jag återkommer senare med mitt privata betyg.

onsdag, maj 21, 2008

Vinnarbilden!

Här ser ni originalbilden som MacSupport välvilligt tillhandahöll mig på ett USB-minne. I nämnda affär påstod personalen dessutom att dom kände igen mig...hur ska man ta det?

tisdag, maj 20, 2008

Ibland lönar det sig att apa sig!

En sådan här liten rackare vann jag idag på MacSupport. Tävlingen gick ut på att ta en så tokig bild på sig själv som möjligt. (I och för sig inte så svårt...)

Nu är det ju så att Marianne och jag är nöjda med våra befintliga iPodar så är det någon som har en bra ide om vem som är väl värd en sådan så skicka mig en motivering så skänker jag bort den.Ungefär så här såg segerbilden ut. Tidigare har jag ju utmärkt mig med att vinna Solstollarnas Ulla-Bella tävling, det resultatet kan ni titta på här.

måndag, maj 19, 2008

Yngsta barnbarnet 2 år

Helgen dominerades av yngsta barnbarnet och Lottas födelsedag.

Tyvärr har vi problem med webkameran, på torsdag byter vi internet från ADSL till äkta bredband och tror att allt löser sig då. Vi får väl se...