onsdag, november 30, 2016

Lumumba

I övermorgon blir det 44 år sen sist. Vi drack en Lumumba l Las Palmas på vår bröllopresa 1972. Detta blir avslutningen på denna resa, imorgon 11.00 flyger vi hem igen. Så fint väder vi haft har det aldrig tidigare varit, idag hade vi en molnfri dag med svaga vindar och 25 grader. Vi är så nöjda!

Träff med "Paco"

Ja, han heter egentligen Fransisco. Det är nu precis 50 år sedan vi träffades här första gången. Han talar fortfarande svenska perfekt och vi hade en trevlig kväll tillsammans vid strandpromenaden. Han driver sedan många år Cafe Suecia alldeles nära vårt hotell. Vi hade många glada minnen att dryfta, hans minne är det inget fel på och han pratar gärna och länge.

tisdag, november 29, 2016

Mot resans slut

En god lunch

Fler sandskulpturer

Las Palmas by night från vår terass, fortfarande varmt på kvällen (22 grader)
Nu har vi bara onsdagen kvar, på torsdag bär det hemåt. 

Las Lanzas

Vårt hotell

Marianne och städerskan på hotellet. Hon är en solstråle som alltid sjunger och visslar. Trots att vi bor på det billigaste stället Vingresor har kan man inte ha det bättre, perfekt läge och nära till allt. Ska man tvunget säga något negativt är det möjligtvis ett dåligt Wi-Fi. Man får lätt abstinens när man förlorar kontakten med omvärlden.