lördag, mars 24, 2007

Forår i KøbenhavnIdag tog vi bussen till Köpenhamn. Det var cirka 10 grader, soligt men ganska blåsigt, trots det nästan fullt på uteserveringarna. Promenerade till Nørrebro och beskådade resterna av Ungdomens Hus. Avslutade dagen med middag på Kultorvet.

Glöm inte att ställa om klockan en timme framåt!

fredag, mars 23, 2007

Lunch med Skånska Jägarskolan
Åt lunch med en gammal arbetskamrat. Som på gamla tider blev det wienerschnitzel på restaurang Kajutan i småbåtshamnen i Limhamn. Tänk så många problem vi löst här!
Hade vi varit politiker hade vi kallat det för arbetsluncher.

onsdag, mars 21, 2007

Min svärson

Långt ifrån Söderhavsöarna...Det händer just nu inte mycket i min vardag. Jag tänkte därför presentera min eminente svärson Christian. Han är (förutom mycket annat) mycket aktiv dykare och fotograferar väldigt fina UV-bilder (undervattensbilder alltså...inte ultraviolett). Ett smakprov på hans bilder (från Cooköarna) finns på Mariannes och min hemsida, klicka er dit via mina länkar. Inte ens snö och vinter hindrar honom från att utöva sin hobby. För närvarande är han pappaledig och tar hand om herr KO.

En jätterolig sak hände idag; jag har kommit över TV-serien "Villervalle i Söderhavet" från 1963 efter Bengt Danielssons bok 1957. Serien inspirerade mig som barn och blev nog anledningen till mitt stora intresse för Söderhavet. Gissa vad jag ska göra ikväll...

söndag, mars 18, 2007

Söndagsträff med herr KO

Herr KO undersöker sin mormor
På väg till Andys lekhus