torsdag, oktober 04, 2007

Webkamera och utsikt

Ja, här är den lilla webkameran på balkongen. Dubbelklicka på den! Tänk om webkameran kunde ge en så bra kvalitet. Det är synd att den genererar så dålig bild men jag ska hitta en bättre lösning senare. Just nu koncenrerar jag mig på att försöka må lite bätttre, jag har fått något virus i mig. Stannade hemma ifrån mitt jobb och har tillbringat största delen av dagen i sängen. Kände redan i går att något inte stod rätt till eftersom jag somnade en timme vid 18-tiden i går, något jag aldrig brukar göra. Hoppas att jag snabbt blir bättre för det skulle vara så skönt att kunna promenera i stan i helgen. Knäet har läkt så bra att jag anser mig helt återställd nu.

onsdag, oktober 03, 2007

Närbild på gubben!

Alltså inte på mig utan han som ockuperade Skåne!


Man kan kliva upp till honom och hästen tack vare denna tillfälliga installation som heter "klappa hästen". Kändes lite läskigt...

tisdag, oktober 02, 2007

DVD-släpp

Vi kände oss mycket hedrade av att vara inbjudna till släppet av Ola och Pers DVD del 2 av Toffelhjältarna och Solstollarna på Victoriateatern. Mycket trevlig kväll!Och det bjöds naturligtvis på danska wienerbröd!

Korvhuset

Här brukar jag äta minst en gång i veckan. 101 olika korvar och äkta hemlagad mos. Gott och trevlig personal! Ligger på Gyllenpalmsgatan 2, nära Josty Kit, så hit går jag på en minut ifrån mitt arbete. Testa!

måndag, oktober 01, 2007

Angående artikeln i Kvällsposten/GT

Vi blev ju för en tid sedan intervjuade av en journalist angående Cooköarna, han fick också några av våra bilder. Troligen kommer artikeln i tidningen 20 oktober. Meddelar här på bloggen när jag vet definitivt. Bilden ovan är från Kii-Kii motel, Rarotonga, här har vi suttit vid solnedgången och njutit av livet många gånger.

Yngsta barnbarnet leker med sin bil
Detta är en test av att lägga in videos utan att behöva gå omvägen vi You Tube

söndag, september 30, 2007

Minneslunden

Gun-Marie är nu gravsatt i Limhamns minneslund och vi lade en ros och tände ett ljus till hennes minne. Man håller på att renovera minneslunden så här ser lite konstigt ut.


Vi passade på att göra detsamma på Knuts och Lise-Lottes grav. ( Min pappa och syster)

Måttband!

En gammal tradition inför våra resor har varit att ha ett måttband som vi klipper dagligen för att räkna ner dagarna till avresa. Idag är det 138 dagar kvar.