torsdag, maj 24, 2007

Filminspelning

Jo minsann, Jan Troell höll på med inspelning igår när jag var ute på lunch. Utan att vara säker tror jag det föreställer trekungamötet i Malmö 1914. Tittar ni noga så syns Gustav V på balkongen!

tisdag, maj 22, 2007

Om webkameran

Jag håller på och testar en del och ibland är kameran riktad hit eller dit. Dagtid uppdateras den numera var 10:e sekund men nattetid varannan minut. Vi får väl se om det är något som uppskattas. Återkommer i ärendet.

Raoul Wallenbergsplatsen


Här sitter jag ibland på lunchen

måndag, maj 21, 2007

Skriv gärna en rad i vår gästbok om du känner för det. Du finner den här!

söndag, maj 20, 2007

Lilla torg


Efter filmen gick vi till Lilla torg och åt. Här är det allt annat en handikappvänligt. Kullerstenarna utgör ett klart hinder för rullstolar. Ett stort hinder i en annars så trevlig miljö. Nej, tacka vet vi Restaurang Ribersborg, Indian Haweli eller Olgas i Pildammarna.

Biopalatset


Eller Scania som den hette förr. Här finns det speciella rullstolsplatser, väldigt smidigt!

Edith Piaff


Som sagt, vi var och såg filmen om Edith Piaff. En gripande film som var väl sevärd.

Ett snabbt dygn!

Titta här om du vill se webkameran visa ett helt dygn på sex minuter. Filmen ligger på YouTube och du bör ha en snabb internetuppkoppling.

Sommarlikt

Började dagen med joggingtur. Vädret var perfekt. Det är nästan för bra för att gå på bio men biljetterna är köpta och den enda rullstolsplatsen åt Inger är bokad. Kanske kan vi sitta en stund på någon uteservering efteråt. Nästa vecka skall jag prata med Tour Pacific och boka nästa Söderhavsresa. Denna gång blir det Fiji och Kiribati. Vi kommer inte att åka förrän i mitten av februari 2008, men för att få precis de flighterna man vill ha måste man vara ute i god tid.