lördag, november 29, 2008

Sydamerikaresenärer

Vi fick denna CD som gåva, det är den klassiske tangosångaren i Argentina. Vill du veta mer om honom, klicka här.


Sent på fredagseftermiddagen gick jag till centralen för att sammanstråla med Christer och Gerd som precis kommit hem från Buenos Aires. Vi tog en fika tillsammans innan de skulle vidare med tåget till Göteborg. De var förvånansvärt pigga trots den långa flygresan och verkade mycket nöjda med sin månad i Argentina, Uruguay och Brasilien. Ja, man undrar hur det kännns att lämna höstrusket och komma till våren i Argentina. Vi längtar själva efter solen som vi snart ska möta (förhoppningsvis) på Lanzarote 15:e december.

tisdag, november 25, 2008

Söndagspromenad


Intressanta gamla bilder från vardagen visades på utställningen om Maria Larsson. Nu måste vi gå och se Jan Troells film om henne också.


Kul installation på Konsthallen med artificiell intelligens där två datorer kommunicerar med varandra. Vad pratar de om? Jo, de kommenterar tittaren med hjälp av rörelsedetektorer!


Rött träd på Bergsgatan


Vi gick en långpromenad i söndags även om det var mycket halt på vissa trottoarer.

måndag, november 24, 2008

En sann jultomte

Snart är han här; Jultomten. I dag har han varit upptagen med att hjälpa mig med att få ordning på mitt internet, under den tiden har han kallat sig "Göran". Tack för hjälpen idag!