lördag, april 14, 2007

En vinnareMin "imitation" av Ulla-Bella gick tydligen hem. Se på Solstollarna. Egentligen var videon inte menad som ett tävlingsbidrag utan bara en hälsning till Ola från Söderhavet.

fredag, april 13, 2007

I parken med yngsta barnbarnet

Tallriken, Pildammarna


Fika på Margaretapaviljongen

En glad man visar upp tänderna i överkäken

Var ute med ngsta barnbarnet, Lotta och Christian under eftermiddagen. Underbart väder! Han underhöll oss med diverse övningar såsom att stå själv, undersöka grus samt slicka på pinnar.

torsdag, april 12, 2007

En fika på Ribersborg


Jag är ju fri denna veckan och passade på att cykla en tur i det fina vädret, fortfarande med Stones i iPoden.

tisdag, april 10, 2007

Sommaren på väg?

Ja, i alla fall om man tittar på DMI:s (Danske Hydrologiske Institut) prognos för de kommande dagarna. Hoppas det stämmer!

Gun är bättre nu och kommer hem idag. Blir det så fint väder i helgen ska vi köra ut med henne och Inger till någon uteservering.

För närvarande håller jag på att rensa upp bland mina tusentals digitalbilder och gör backup på DVD. Det gäller att ha tungan rätt i mun så man inte mister några viktiga bilder. I helgen har jag experimenterat med panormabilder (se "vår utsikt" på hemsidan). Fler kommer så småningom.

Nej, nu måste jag tillbaka till centraldatorn och fortsätta städa...

söndag, april 08, 2007

Mitt andra barnbarn

Martina och Silwer
Martina har hunnit bli 15 år och har numera en egen häst. Här kommer två bilder från förra sommaren. Usch vad tiden går fort. Fortsatt lycka till på tävlingarna Martina!