lördag, april 02, 2022

Stort beröm! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Läkaren som opererade mig kom ner till utgången för att säga hejdå, ja, vården jag fått på kirurgen 9 kunde inte bli bättre. Kunnig och mycket trevlig personal på alla yrkesnivåer. Hit återvänder man gärna men helst inte ändå…

fredag, april 01, 2022

Utskriven idag! 😀

Det har varit ganska smärtsamt men skönt att det är över. Nu blir det hemgång och förhoppningsvis inte fler sjukhusvistelser. Det kommer att ta några dagar innan magen fungerar igen och säkert flera månader innan jag blir normal igen. Men nu jävlar är det över! Marianne kom och hämtade mig och hade med en liten gammeldansk i en plastburk. Malört påstås ha en läkande effekt på magens slemhinnor. Skål!

tisdag, mars 29, 2022

Allt väl!

Så var det klart! En lång dag går mot sitt slut och frid råder. Operationen tog 1,5 timmar och var helt utan komplikationer. Stomin är borta och allt går enligt planerna. 
😊🥹🥴

Inlagd

Blir operation cirka 11.00 på kvinnokliniken 😁

måndag, mars 28, 2022

Sista bytet av stomipåse

Huden runt stomin kommer att bli glad igen. Men i ärlighetens namn har det gått ganska bra, trots allt. Marianne har skött omvårdnaden med bravur i över 1,5 år med cirka 200 byten. Imorgon kl. 0800 blir det operation på kirurgen. Jag kommer att vara inlagd cirka 4-5 dagar. Efter hemkomst blir det säkert en hel del stök till att börja med. Diarre och täta trängningar hör till de första månaderna. En del patienter håller sig helst hemma för att snabbt ta sig till toaletten. Jag ska göra mitt yttersta för att leva normalt igen, i värsta fall blir det blöjor en tid. MEN, man har avlägsnat min cancer och friskförklarat mig, det är de viktiga.
😊