lördag, april 07, 2007

På väg till MAS
Tyvärr har Gun blivit lite sjuk och vi besökte henne på påskafton. Därefter gick vi ut på stan med Inger. Ganska kallt men soligt. Hamnade så småningom på Casa Mia.

onsdag, april 04, 2007

Glad påsk 2
Med denna julros från Ingers balkong önskar hon alla en Glad Påsk!

Glad Påsk
Det önskar vi er alla! Stefan Marianne

måndag, april 02, 2007

Om igår
Margaretaflickan, som någon försökt stjäla för en tid sedan, är åter på sin plats.

Igår var det en mycket aktiv söndag. Först tvätt och vid lunchtid promenad till Gun som vi tog ut en runda i Pildammarna. Satt en timme på Margaretapaviljongen. Strålande väder och Gun njöt verkligen.

-Denna dagen skall jag inte glömma på länge, sade hon.

Senare på eftermiddagen åt vi middag men Lotta, Christian, ngsta barnbarnet och Inger på Slottstadens Restaurang. Oj, vad gott, oxfile med grönpepparsås samt potatisgratäng Provencale. Inger blev hämtad av färdtjänst 18.00 medan vi följde Lotta och Christian hem och drack kaffe. Vi fick även uppleva en demonstration av ngsta barnbarnet nya färdigheter. Full fart hela tiden. Han kan nästan gå nu. Vi övervakade även hans gå-och-lägga-sig-rutiner. Det är helt fantastiskt att ha barnbarn! Några videosnuttar finns utlagda på hemsidan.

Titta gärna på mina gamla bilder också, där finns några "nya". Du hittar dem bland länkarna.

Annorlunda bostad
Jodå, här vid Latinskolan omvandlas en parkbänk till bostad för denna något udda man.

Stones för hela slanten
Jag är jätteglad för min iShuffle

söndag, april 01, 2007

En intensiv söndagDet blev så sent idag att jag inte orkar skriva mer idag. I morgon kväll kommer en större uppdatering. Ni får hålla till godo med en bild av herr KO:s kvällsbad!

1 aprilIdag gäller det att vara försiktig. Information du läser kan vara falsk. Bilder kan vara förvanskade. Alla försöker lura dig idag. Även dina grannar...