lördag, september 29, 2007

LönelördagRegn och rusk gynnade säkert butikerna i Malmö denna lönelördag. Efter vår shoppingtur på Triangelns köpcentrum åt vi middag på en ny restaurang, tillsammmans med Inger på Gustav Adolfs Torg, som vi varmt vill rekommendera för sin miljö och trevliga service, Bröderna M.

fredag, september 28, 2007

Trött...

Ja, idag är jag riktigt slö och nu ( 18.00) har både Marianne och jag lagt oss till rätta i sängen och ligger och slösurfar på våra MacBooks. Fördelen blir väl att man bli lite piggare inför helgen. Jag orkar inte ens presentera någon bild idag, hade ni sett mig just nu hade ni trott jag var i 70-års åldern! Under helgen ska vi bl.a gå på restaurang med min mor (Inger), göra några inköp, tvätta och jogga så det är nog klokt att ha en riktigt slö fredagskväll. Det enda jag ska prestera i kväll är att titta på Sydnytt och Rapport, det är nästan det enda vi ser på TV förutom de DVD-filmer vi ibland hyr. Jag tycker TV överlag är värdelöst; reklam, löjliga amerikanska serier och förnedringsprogram. Jag har väl blivit en sur gammal gubbe, kan sakna Hylands Hörna, Fråga Lund, Villervalle i Söderhavet, Mosebacke Monarki ,"Skäggen" samt Lasse Holmqvist och då speciellt "Här är ditt liv". Om det nu är någon som minns så gamla TV-program...

torsdag, september 27, 2007

Barnvakt


Mamma och pappa skulle få sitt blivande hus besiktigat. Morfar ryckte in som barnvakt med god assistans efter 15.30 av mormor. Yngsta barnbarnet är mycket lättpassad men man får hålla ögonen på honom hela tiden.


Angående bloggar

Nu skrivs den nya bloggen om nästa resa på både på engelska och svenska. Har du lust att läsa den så se på Kiribati.

måndag, september 24, 2007

Underbart väderKanske sista sommarlika morgonen i år?

MåndagmorgonTänk att det ibland kan kännas så skönt att cykla till sitt arbete!

söndag, september 23, 2007

Kultur

Detta ska bli jätteroligt! Kolla denna länk.

Webkameran

Nu ska den igång igen. Det kommer kanske att se lite konstigt ut de första dagarna men sen ska de vara OK igen. Du hittar den här.

Det blir inte samma fina kvalitet som tidigare eftersom det är nu en betydligt enklare kamera, jag kan inte låta min finaste videokamera stå utomhus dygnet runt. Men jag ska variera riktningarna lite då och då, ni skall i alla fall kunna se hur väder och sikt är.

Sen finns det ju ännu en webkamera i min bärbara mac men den är sällan aktiv, kommer att användas mest på resor eller andra speciella tillfällen, den hittar du här.

Från och med i dag tänker jag skriva på både engelska och svenska på bloggen inför resan till Kiribati i februari. Upptäcker ni några felaktigheter i språkbruket är jag tacksam om ni kommenterar det!