torsdag, juni 02, 2016

Promenader

 Idag gick vi en runda på 12 km tillsammans med Ingrid. Vi tog bussen från Malmö till Dalby stenbrott, gick till Torna-Hällestad och vidare till Dalby, totalt 12 km. En härlig naturupplevelse i det 25-gradiga sommarvädret.

 Jag håller inte riktigt med om denna uppmaning...

 Marianne och Ingrid i Björkens dal, Torna-Hällestad.

 Ett väldigt fint hus!

 Centrala Torna-Hällestad

 Aningen fel forum för ateisten...


En till synes meningslös bild. En äldre och smått förvirrad kvinna frågade oss om var det fanns en toalett på Kronprinstorget. Tyvärr var den stängd men damen i fråga fick följa med oss hem och nyttja gästtoaletten, samtidigt som vi bjöd på en visning av vår utsikt.

måndag, maj 30, 2016

En trevlig mors dag

 Vår dotter bjöd oss på ett besök i Ystad djurpark. Här bjuds vi på god mat i det fina vädret. Lillgrabben spanar efter fåglar...

 Djurparken är väldigt stor och djuren tycks ha det mycket bra. Vissa djur går fritt omkring i parken som t.ex. de här papegojorna.


 Vissa djur får man hälsa på vilket uppskattades av minsta barnbarnet.

 Han är ju förtjust i alla djur men den här lilla grisen var favoriten.


Den här grisen var väldigt stor och hans höga grymtande blev nästan för bra för lillgrabben. Tack för en fin dag dotter!

söndag, maj 29, 2016

Bland nördar och musikanter

 Spårvägens orkester spelade vid Stadsbiblioteket och en nördmarsch gick senare till den nya sci-fibutiken på S Förstadsgatan 26. Vi var där med minsta barnbarnet. Vi höll oss lite i bakgrunden pga volymen på musikenMen när allt kommer omkring; inget går upp emot att mata fåglarna.