fredag, oktober 19, 2007

Rolig kakadua

Ni MÅSTE kolla denna länk!

Zorba!


Nu på söndag ska jag, Marianne, Inger och Leif hit 16.00. I kväll är det premiär. Mer info hittar du på denna länk.

Kvällsposten-Expressen


Imorgon har ovanstående tidningar ett reportage om våra favoritöar, Cooköarna. Som jag tidigare nämnt är jag intervjuad i artikeln, dock finns inga av våra egna bilder med. Så glöm inte att köpa tidningen i morgon!

Bilden visar en av Rarotongas många fina stränder och en härlig lagun som man oftast har för sig själv. Det är här man skulle vara nu...

En extra fridag

Ibland behöver man en stund för sig sjäv därför tog jag en semesterdag i dag och passar på att göra en del ärenden i stan. Just nu sitter jag inne på Triangeln och tar en kopp kaffe. Samtidigt kunde jag inte motstå frestelsen att testa min nya dator och Telias fria trådlösa nätverk och det tycks ju fungera helt perfekt!

Fy tusen vad kallt och blåsigt det var att gå hit! Det är dags att ta fram dunjackan igen, jag tror inte jag är skapt att leva i vårat klimat.

onsdag, oktober 17, 2007

På väg till jobbet


Riktigt höstrusk väder idag, det blir bussen idag...

måndag, oktober 15, 2007

Julafton!

Ny Mac Book Pro, ny färglaser, trådlös mus, väska m.m. anlände 19.30 idag. Blir upptagen hela kvällen!

söndag, oktober 14, 2007

Klar för hemmakväll

Och vi avslutade dagen med att titta på en riktigt gammal film; Indiana Jones.


Bokhandel


På Triangeln hittade vi en ny bok åt yngsta barnbarnet, naturligtvis handlade den om bilar och traktorer.

Säsongens sista uteserveringsbesök?


Ja, det gick faktiskt att sitta ute än en gång i den värmande solen på Möllevångstorget!

Värmande solstrålar


Ungdomar på Möllevångstorget lapar höstsol.

Hör började bloggen för ett år sedan


Fast då var det en bild på Marianne.

Bad

Femton minuters meditation i ett hett bad är ett måste. Under dessa minuter får jag alltid mina bästa ideér. Jag tänker ofta på Söderhavsresor. Dusch finns inte i min värld.

Nej, nu måste vi ut i det fina höstvädret. Jag tar datorn med mig så ni ska kunna följa oss hela dagen!

Pildammarna

Marianne joggar vår numera något avkortade runda på 3.5 km. Pga min knäoperation får vi långsamt utöka rundan till sina ordinarie 10 km. Härligt höstväder, en skön dag!

Motion


Chefen för tvätteriet strax före joggingturen. Observera den klädsamma iPoden som alltid är med på joggingturerna. Musiken liksom lyfter fram en när det känns tungt.

Tvätt


Som alla söndagsmorgnar blir det tvätt 09.00 efter frukosten. Här ser ni vår fina "datatvättstuga" som vissa grannar kallar den efter som man bl.a. kan boka tiderna via internet.

Ja, jag har precis vaknat och i dag ska ni få följa allt jag gör, lite för att fira att det att det idag är ett år sedan jag började vardagsblogga. Kanske finns det människor som tycker att jag lämnar ut för mycket av det privata, jag har bara ett råd åt dem; läs då inte denna blogg. Det finns säkert mycket anant ni kan ägna er åt. Glöm bara inte att leva, det är inte något självklart. Varje dag man vaknar är en gåva.