torsdag, maj 12, 2016

Möte i Västra hamnen

Jag stötte på en gammal bekant igår. Det var cirka tre år sedan jag mötte dem sist, då hade dom ett barn som var ett år, nu var det två barn. Den stackars hunden, Harry, hade skadat nosen och var lite trumpen.

tisdag, maj 10, 2016

Vad vi gjort senaste veckan

Här kommer äntligen några nya bilder. I måndags tog vi en fem mil lång cykeltur i högsommarvärmen. Bl.a. var vi vid Skabersjös mölla där man har jättefin utsikt. Vi tänkte också besöka en gammal arbetskamrat i Lilla Roslätt, men där var ingen hemma.


Vi har haft minsta barnbarnet på besök i fyra dagar. Grabben har fått en rullstol nu och kör riktigt bra. Stolen är bra kortare sträckor men på långpromenader är det vagn som gäller. På bilden gläds han åt skrikande fiskmåsar.

Det är inte ofta vi åker buss med honom men när vi gör det är han mycket uppmärksam på allt som sker ombord, speciellt när dörrarna öppnas och stängs och folk väller in och ut.

Matning av fåglar är favoritsysselsättningen. Duvor, kajor, skator, ankor, gäss och särskilt fiskmåsar uppskattas.

Men grabben gillar alla djur så vi var också på Ribersborg och tittade på dressyrtävling där. Han har faktiskt nyligen ridit själv med mamma och farmors hjälp.

Lunnamelle i Kungsparken. Mums!

Mellanmål på RibersborgEfter all utevistelse var det skönt med en lur!

Dagarna innan vi var barnvakt blev det två Danmarkturer, här med buss 999 som vi brukar åka till Köpenhamn.

Helsingborg-Helsingør

Smørrebrød med tillbehör i Nyhavn

måndag, maj 09, 2016

Familjen samlad igen

På söndagen återkom Londonresenärerna. Imorgon kommer rapport om de senaste dagarna, jag har inte hunnit skriva på bloggen men nu blir det ändring!