fredag, april 27, 2012

Webkamera

Just nu försöker jag väcka liv i den gamla webkameran. Den är lite opålitlig och har inte så bra kvalitet just nu men snart blir det ändring. Du hittar den här:  Webkamera

onsdag, april 25, 2012

Fotbollsgåta

Barnbarnen har fått en trevlig present av Ingrid. Men vad är det? Påskägg? Gissa så gott du kan, i morgon kommer lösningen.

söndag, april 22, 2012

Inte död ännu...

 Jag har varit sjuk, igen, drabbades av årets influensa och lyckades komma upp i 41 graders feber förra söndagen. Nästa år ska gubben vaccinera sig! Dagen innan insjuknandet hann vi med en skön promenad i Malmö och besökte bl.a. den intressanta utställningen "Årets Bild". Även om Malmö ser vårlikt ut så vill inte den riktiga värmen infinna sig. "Rivieran" på Gustav Adolfs Torg.

 Nära Möllan i Slottsparken. Dammen mitt emot Stadsbiblioteket.

När det gäller cyklar i Malmö är det egentligen en sådan här man skulle ha, påsatt trutförlängare så att man kan göra sig hörd ordentligt...

Igår, lördag, var jag ute för första gången på en vecka. Tog en cykeltur och fick äntligen andas frisk luft. Gör vad ni vill med mig, men rör inte min cykel! Fordonet är nu snart 10 år och har rullat cirka 2500 mil. Fin va?