fredag, maj 16, 2008

Fler skönheter!

Min dotter Diana och mitt barnbarn Martina

Yngsta barnbarnet 2 år idag. Grattis!

Här är lastbilen vi hyrt för att kunna frakta alla presenterna till vårt barnbarn på söndag då vi ska ha fest för honom och även Lotta som fyller år nämnda dag.

torsdag, maj 15, 2008

Ipod Touch


Ja, teknikfreak som jag är, hur skulle man kunna vara utan denna pryl? Först kommer familjen, sedan vänner och därefter min cykel; men sedan kommer denna!

Lite blandade bilder...


Detta är urtypen för kvinnlig skönhet! Vem är det då, det kan ni nog se...ett tips är att hon har mina och Mariannes gener i sig!En hyllning till två personer som betytt mycket för mig. Bilden är tagen på min 40-års dag 1992. Till vänster moster Gun och till höger en nära vän sedan 1976 vid namn Debes som inom parantes fyllde 70 den 30 april i år. Grattis i efterskott!


Första gången jag höll yngsta barnbarnet i min famn, nu fyller han två år.

Äntligen!

På torsdag den 22 maj klockan 18.15 på Royal har vi bokat biljetter!

tisdag, maj 13, 2008

Min Mac-guru

Här poserar han bakom standaret han fick från polisen i Montenegro.

söndag, maj 11, 2008

Lördag


Okay, här kommer en ny gåta. Var finns denna och vad är det? Ja, som LR kommenterat är det Tandläkarhögskolan och figuren är ingen mindre än tandläkarnas skyddshelgon; den heliga Appolonia! Observera tången!På Gustav Adolfs Torg hade man satt ut en låååång soffa av någon anledning som vi inte förstod, men det såg mysigt ut.

Vi tog en tur med Rundan i det underbara sommarvädret. Det var länge sen sist och det kändes som om man var turist i sin egen hemstad.